Julmeny 2020
7-rätters inkl förrätt, glögg och dessert
595kr/p
FÖRRÄTT:
Hembakat kavring smaksatt med kanel och mörk sirap toppad med rödbetssallad, köttbullar, prinskorv och cornichons
AVSMAKNINGSMENY:
Calzone fritto
-friterad calzone med mozzarella, san marzano tomatsås, skinka och basilika toppad med caponata.
Tacos di filetto di manzo
-tacos på smör- och tomatstekt tortillabröd med marinerad och grillad flankstek, silverlök, tomatbruschetta, parmesankräm, sallad och chili.
Sedanini al tartufo
-sedaninipasta smörstekt kalvfilé serveras med en himmelsk tryffelsås och en stänk av cognac.
Arancini
-friterade risbollar med hummer, mozzarella och parmigiano reggiano smaksatt med saffran, apelsin, chili och färska örter.
Scampi fritto
-örtmarinerad och friterad scampi smaksatt med chili och vitlök serveras med apelsinaioli
Risotto con asparagi
-sparrisrisotto med saffran, marinerad kronärtskocka och rostade grönsaker toppat med gremolata
Pasta bolognaise
-sedaninipasta med bolognaisesås smaksatt med kanel och soltorkad tomat toppad med parmigiano reggiano
DESSERT:
Saffranspannacotta med apelsin och kanelsylt, smulad pepparkaka samt skivad mandel
Nyårsmeny 2020
Nyårsmeny 795 kr/pers
FÖRRÄTT:
Caprese tartufo con burrata e prosciutto -
Burrata med körsbärstomater, tryffelolja, prosciutto, basilika, havssalt, pepparmix.
AVSMAKNINGSMENY:
sedanini al tartufo - Tryffelpasta med oxfilé och portobellosvamp.
risotto tricolore con salsiccia - mozzarella, tomat och basilikarisotto med salaiccia och pinjenötter.
arancini - friterade risbollar med hummer, parmesan, mozzarella smaksatt med apelsin och örter.
scampi fritto - chili och vitlöks marinerad och friterad scampi med aioli.
quattro formaggio al tartufo - Mac n cheese på mozzarella, provolone, parmesan och cheddar med hummer och tryffel toppat med friterad silverlök.
bruschetta - ugnsbakad bruschetta på fyra sorters tomat serveras på ett foccaciabröd toppat med mozzarella och parmesan.
tacos di avocado fritto - tacos på tomat och smörstekt tortillabröd med pankofriterad avokado, tomatsallad och tryffelaioli.
DESSERT:
Jordgubbspannacotta smaksatt med vanilj toppat med basilikasmuldeg